A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.

Gothicfan.hu

  • Gothic
  • Gothic 2
  • Gothic 2 Night of the Raven
  • Gothic 3
  • Gothic 3 Forsaken Gods
  • ArcaniA - Gothic 4
  • Risen
  • Risen2
  • Risen3

4. fejezet: A Titán

4. fejezet: A Titán

 

Találd meg a Titán Páncél minden darabját - Find all the pieces of the Titan Armour
Miután Mendoza bezárkózott a Tűz Titánnal egy kis etyepetyére, és kiadta a parancsot embereinek, hogy öljenek meg minket, megpillanthatjuk Ursegort, amint páholyból figyeli az eseményeket. Mikor a közelébe érünk, megszólít minket. Kitárgyaljuk, hogyan lehetne megakadályozni, hogy az Inkvizítor elvigye magával a Titánt, illetve azt, hogy a Titán csak úgy elszabaduljon. A Titánt azonban csak egy Titán Nagyúr győzheti le, s minthogy az eddigi egyetlen Titán Nagyúr - mármint Ursegor - halott, így nekünk kell azzá válnunk. Erre a célra az Istenek egy páncélt és egy Titán kalapácsot kovácsoltak Ursegornak annak idején, ezeket kell összeszednünk. Ursegor minden vagyonát az akkor élő 5 gyík főpapnak adták megőrzésre, így most velük kell megküzdenünk, hogy visszaszerezzük a páncél darabokat. No és persze a temérdek csapdával, csontvázzal és harcossal, akik meg őket védik. Na szóval... Az itt leírt sorrendet leginkább a nehézségi, vagy bonyolultsági fokozatok alapján szoktam felállítani. Ez a sorrend nem kötelező a játékmenet szerint. A főpapok kriptájához vezető bejáratokat minden esetben Kék mágikus burok védi, melyet Ursegor rúnájával (vagy az ebből általunk, vagy Illumar mester által készített varázstekerccsel) nyithatunk ki. Akkor lássuk a medvét!

 

Szerezd meg a rúnát Ursegor szarkofágjából - Get the rune from Ursegor's sarcophagus
Ám ahhoz, hogy a következő küldetéseket végre tudjuk hajtani, először is szükség lesz a rúnára, melynek segítségével kinyithatjuk a Kék mágikus burkokat, amiket a legősibb mágiával hoztak létre a főpapi kripták védelmére. Nos, ezt a rúnát, a Kék mágikus burok megsemmisítése varázslatot Ursegor szarkofágjából kell kivennünk. Ursegor meséje szerint valami titkos rekeszt kellene benne keresni, de valójában csak még egyszer bele kell kukkantanunk - és ennyi volt.

 

Találj egy mágust, aki segíthet neked - Find a mage who can help you
Ha a Don oldalán játsszuk a játékot, tanácstalanul állunk a dolog előtt, hogy mit kezdjünk mi azzal a rúnával, ami a főpapok kriptáit védő burkot lenne hivatott megsemmisíteni. Ursegor azt javasolja, keressünk egy mágust, aki hajalandó nekünk segíteni. Mi sem egyszerűbb ennél, keressük fel Illumart. Egyébként kérdezősködhetünk Cormacnál, vagy a többi monostorbeli mágusnál, de minden ujj Illumar mesterre fog mutatni. Vele mindenképpen beszéljünk, hogy a küldetést teljesíthessük, ámbár minden bizonnyal megtanultuk már a varázstekercs készítést, így simán elkészíthetjük magunknak a szükséges mennyiségű - 5 darab - Kék mágikus burok megsemmisítése tekercset, ha megvan minden hozzávaló.

 

Beszélj Estebannal a vulkán templomról - Talk to Esteban about the volcano temple
Beszéljünk Ignatius mesterrel, ő jó tanácsokat szokott adni. Számoljunk be neki az erődben történtekről, s kérjük ki a véleményét. Megmutatjuk neki, hol vannak azok a kripták, ahová be kell hatolnunk, s hát bizony az egyik Don Esteban táborában van, a templomban, ahol a banditavezér él. Beszélnünk kell vele és meg kell kérnünk, hogy engedélyezze a belépést a templomba. Természetesen beenged minket, sőt még egy Erő italt is kapunk tőle. A küldetés pedig teljesül.

 

Beszélj Carlosszal a vulkán templomról - Talk to Carlos about the volcano temple
Szintén Ignatius javasolja ezt, ha az Inkvizíciónak dolgozunk. Mivel immár vezető nélkül maradtak a harcosok, kell valaki Mendoza helyett. Ignatius a Mágusok vezetője, ő nem vállalhatja, de Carlos parancsnok, aki Mendoza első embere volt, talán segíthet döntést hozni. Neki is el kell mesélnünk mindent, amit a vulkán templomban lejátszódott. Carlos jó ember, ő nem az emberhez, hanem az általa képviselt ügyhöz hű, így képes objektív véleményt nyilvánítani. Ennek eredményeképpen Inkvizítort csinál belőlünk és kapunk egy csini rucit is. A küldetést pedig letudtuk.

 

Faranga térképe - 4. fejezet

 

A Titán Páncél egy darabja - A piece of the Titan Armour
A Fennsíki templomban semmisítsük meg a Kék mágikus burkot. A rövid folyosó végében törjük be a falat csákánnyal. Ezután a kis teremben állva forduljunk a kijárat felé és Telekinézis varázslattal hívjuk magunkhoz a Pap mellszobrát a magasan a bejárat felett lévő falmélyedésből. Ezt helyezzük a hátunk mögött álló oltárra, s a jobb oldali falon kinyílik az ajtó. Itt meglepő módon nincs más dolgunk, csak végigsétálni a folyosón, fel a lépcsőn, s a szarkofágból magunkhoz venni a Titán páncél mellvértjét. Az egyetlen nehézség lehet talán a templom bejáratánál mászkáló Gyík vezető és néhány elit harcosa - ha még nem végeztünk vele korábban.

 

Gyík invázió - Lizard invasion
Ha beszélünk Severinnel Tilda tanyáján mielőtt, vagy miután jártunk a Fennsíki templomban lévő főpapi kriptában, beszélgetés közben megtámadnak minket a Dühödt gyík harcosok. Ha levágtuk mind az 5 Dühödt harcost, a küldetés kész, de Ruben valószínűleg meghal a támadás során. Beszéljünk újra Severinnel, aztán mehetünk Isten hírével.

 

Vulkán barlang térképe

 

A Titán kalapács - The Titan Hammer
A Bandita táborban található templomban először a bejárat előtt ólálkodó 3 Hullarablóval kell leszámolnunk. Semmisítsük meg a Kék mágikus burkot. Ezután számos csontváz és három élőhalott gyík harcos kerül az utunkba. Ezután ugye a szemben lévő kőajtón kellene átjutnunk, ami előtt két oltár áll. Ehhez kell nekünk két pap mellszobor. A terem két oldalán galéria szerű folyosót láthatunk.
Kezdjük mondjuk jobb oldalon. A bejárat mellett látunk egy összeomlott emelvényfélét, erre másszunk fel. Ha jól célba tudjuk venni, innen leszedhetjük előbb az egyik csontvázat, majd az odarohanó másikat is. Lebegjünk át. A középső falat törjük be csákánnyal, majd nyomjuk be a gombot. Ekkor kinyílik az ettől jobbra lévő kőajtó. A kamrában 5 szarkofág van. Ebből a két bal oldali és a jobb oldali első csontvázat rejt, a másik kettőben értékes holmik és egy Gyík mágus mellszobra lesz. (Csak a rend kedvéért betörhetjük a másik kőfalat is a galérián, de itt csak egy csontváz vár majd ránk.)
Most már átmehetünk a terem másik oldalán lévő folyosóra is. Itt is lesz két csontváz, ide középtájon a leomlott részen tudunk felugrálni. Menjünk most a bal szélső kőfalhoz, bontsuk le, majd nyomjuk meg a kapcsolót. Kinyílik a középső ajtó. Irány befelé, aztán állj! Itt át kell logikáznunk magunkat egy döfködő mechanizmuson, úgyhogy nyomjunk egy gyorsmentést!!! A túloldalon a szarkofágból kiugrik egy csontváz, ha kinyitjuk, nála lesz a másik mellszobor. A bal oldalon találunk egy kapcsolókart - húzzuk meg a kényelmes kijutás érdekében. Bár jobban tesszük, ha rögtön akkor lehúzzuk, mikor átérünk, mert a csontvázzal való harc során esetleg belehátrálhatunk a lándzsákba. Arra azonban ügyeljünk, hogy a mechanizmus később újra beindul! (A galérián itt is betörhetjük a maradék, jobb oldali kőajtót, és itt is csak egy csontváz lesz a jutalmunk.)
Most már ráhelyezhetjük a két oltárra a két mellszobrot. Készüljünk fel, odabent nem egy, de 2 élőhalott hamubestia vár minket, és egy Árny Nagyúr. A szörnyeket tán még simán el is intézhetjük, de a csontival meggyűlhet a bajunk, őt ugyanis nem lehet megsebezni... csak úgy, ha a terem közepén lévő rácsra csaljuk és a kamra mindhárom falán megtalálható kapcsológombok egyikét aktiváljuk íjjal, vagy Telekinézis varázslattal. Ekkor az Árny Nagyúr szörnyethal és elvehetjük tőle - többek közt a Titán Kalapácsot. Ez is megvan.

 

Keleti vulkán barlang térképe

 

A Titán pajzs - The Titan Shield
Legyen a következő célpontunk mondjuk a Keleti vulkánban található kripta. Ez a keleti partról közelíthető meg a legkönnyebben, s miután eljutottunk a hatalmas csarnoknak abba a "végébe", ahol egy nagyobb átjáró egy lávával teli másik csarnokba vinne át, lépjünk el jobbra egy kis ösvényen egy pici kamrába. Itt egy hamubestia bömböl. Vágjuk le és semmisítsük meg a Kék mágikus burkot. Menjünk be és számoljuk fel a gyík harcosokat és papokat... A Keleti vulkán templom elég kusza labirintus. Amikor belépünk, szemben a terem közepén látunk egy Térkép oszlopot, ezt nézzük meg. Ezután induljunk el a terem jobb oldalán lévő nyitott folyosón, fel a lépcsőn. Itt szemben lesz egy fontos helyiség. A kapcsolókarral nyissuk ki a rácsot, majd lebegjünk át a kamra közepén lévő csapóajtó felett, hogy felvehessük a pap mellszobrot, meg a többi körülötte heverő holmit. Ezután kénytelen leszünk "leesni" a csapóajtón, mert per pillanat másfelé nem tudunk menni. Lent az iszapban érdemes a szemközt álló gyíkemberrel végezni és az ott lévő földből kiásni a kincses ládát, lesz benne egy Titán szárny (kétkezes kard 100-as sebzéssel). No, innen aztán keressük meg azt a kijáratot, ahol kőteraszokon lehet felugrálni. Itt jobbra törjük át a falat, vágjuk le a gyíkembereket, Teleknézissel vagy íjjal toljuk el a terem jobb oldalán lévő csapda kapcsolókarját. Menjünk ki a peremhez. Innen célszerű a túloldalon brummogó hamubestiát leszedni távolsági eszközzel. Ezután lebegjünk át a szemközti placcra. Itt a két kicsi oszlop mögött a falban találunk egy lyukat, ahonnan Natilusz képében megközelíthető a belülről bezárt kamra. Gyíkember levág, szobor elvesz, rács fel, a kőkapunál a kapcsolókar le. Tehetjük a két mellszobrot az oltárokra. Idebent lesz egy gyík harcos és egy gyík pap. Menjünk fel a lépcsőn, vegyük magunkhoz a Titán pajzsot. A küldetés teljesül, de a kőkapu lezárul, s kinyílik egy eddig rejtett helyiség, benne egy másik pappal. Ha levágtuk, a kapcsolókarral kinyithatjuk újra a kaput.
Megjegyzés: én most ide csak a küldetés szempontjából fontos útvonalakat írtam le, de természetesen érdemes az egész templomot felderíteni, mert sok xp-hez és értékes cucchoz juthatunk hozzá.

 

A Titán sisak - The Titan Helmet
A Nyugati vulkán barlangban található főpapi kriptát úgy lehet megközelíteni, hogy a keleti vulkán barlang felől érkezvén körülbelül középtájon lesz jobbra egy leágazás, göröngyös keskeny ösvény és a végén egy hamubestia vinnyog. Itt ereszkedjünk alá a sziklákon a láva szintjéig. Innen lebegjünk át a romos bejárathoz. A folyosó végén lévő Kék mágikus burkot semmisítsük meg. Odabent vigyázzunk, mert mindjárt a bejáratnál van egy lándzsás csapda. A bal oldalon látunk egy kamrát nyitott ráccsal, benne egy király mellszobra. Trükkös! Ha bemennénk érte és úgy vennénk el, lecsukódik a rács és nem juthatunk ki, ezért Telekinézissel imádkozzuk magunkhoz. Ez volt a könnyebb feladat. Itt egy barlangba jutunk, ahol lesz 2 skorpió. Innen a falban bal oldalon lévő résen át Nautilusz varázslattal bejuthatunk az imént látott ráccsal lezárt kamrába. Itt vár ránk Mortares, akit levágván kifosztunk természetesen. Nála lesz egy másik szobor. Innen csak varázslat használatával juthatunk ki. Vagy Nautilusszal vissza a lyukon, vagy az oltárra tesszük az egyik király szobrot és utána Telekinézissel magunkhoz hívjuk. Ezután folytathatjuk kalandunkat, megyünk az "emeletre". Helyezzük el a 2 király szobrot a bejárattal szemközti oltárokra. Itt tiszteletünket tehetjük két gyík papnál; az egyiküknél lesz az utolsó (valószínűleg!) teleportkő. Valamint ebben a teremben találjuk meg a Titán nagyúr sisakját. A küldetés ezzel kész, de... Innen aztán még ki kell jutunk, mivel azzal, hogy elvettük a sisakot, bezárult egy rács, s így kénytelenek leszünk áttaktikázni magunkat a Mágia taszító kristályok kamráján az emeletig. Ugorjunk fel először is a jobb oldali platóra, itt menjünk fel a rácsig. Innen át tudunk lebegni még éppen hogy a szemközti oldalra anélkül, hogy a kristály deaktiválná a varázslatot. Itt áttörjük a falat. Bent lesz 2 gyík harcos és 2 csonti, meg egy kőajtó jobb oldalon, amit át lehet törni. 2 élőhalott gyík harcos és egy hamubestia vár ránk, mielőtt kikóvályoghatnánk a templomból. Középen pedig van egy csapóajtó, ami egyenesen a bejáratnál lévő lándzsákra pottyant minket! A lépcső aljában húzzuk meg a kapcsolókart, majd mindjárt az ajtótól jobbra a csörlővel engedjük le a felvonóhidat. Hát akkor itt is végeztünk.

 

Intézd el Brogart véglegesen - Take care of Brogar for good
Nos, ha szépen gyalog távozunk a Nyugati vulkán barlangból, akkor egy kis meglepetés vár ránk az utolsó 50 méteren. A leszakadt híd másik oldalán ugyanis régi jó ismerősünk, Brogar vár minket, hogy bosszút álljon. Azt hiszi, ha nincs itt Don Esteban, nem tudjuk megvédeni magunkat. Hát mutassuk meg neki, hogy nagyot téved. Amint megöltük, a küldetés teljesül is.

 

A nagy vízeséshez Pattyvel - To the big waterfall with Patty
Amikor a Titán páncél darabjait keressük, előbb-utóbb eljutunk a nyugati partra is. Itt egy régi jó ismerősünkkel találkozunk. Patty a partra vezető ösvény elején ácsorog, s ha a közelébe érünk, megszólít minket. Felajánlja, hogy segít nekünk utat vágni a rengeteg gyíkember közt. Mivel úgy hallotta, a gyíkemberek üldöznek minket (elvégre fosztogatjuk a kriptáikat), ezért odarohant, ahol a legtöbb gyíkembert látta. És igaza is van, elkél a segítsége, hiszen egészen a célunkig, a nagy vízesésig hemzseg a part a gyík harcosoktól. Fogadjuk el a segítségét, s amikor csatlakozik hozzánk, felmerül a küldetés. Időről időre megszólít minket, váltunk vele néhány szót. Végül elérünk a Gyík vezetőhöz is, aki egy pap és néhány elit harcos társaságában őrködik a Nagy vízesés közelében. Ezután Patty már csak a vízpartig kísér minket, ott megáll. Még egyszer váltunk vele néhány szót, s a küldetés teljesül. Patty itt vár majd ránk, míg elvégezzük bent a dolgunkat.

 

A gyík harcosok vezetője - The leader of the lizard warriors
Ugye eddig már 3 gyík vezetővel találkoztunk (Kikötőváros hátsó bejáratánál, Kikötőváros mellett és a Fennsíki templomnál). És eddig lehetett látni, hogy számlálja, hány gyík vezetővel végeztünk. Mindeddig rejtély maradt, hol lehet az a bizonyos 4/4, azaz a negyedik gyík vezető. Hát most, mikor a főpapok kriptáit keressük fel, kiderül, hol van! Amikor a nyugati part felől megközelíthető kriptát vesszük célba, akkor találkozunk vele, csaknem a barlang bejáratánál. Nem tudom, ezt a küldetést adja-e valaki. Az is lehet, hogy Patty, amikor már az ikszedik gyík harcost hányjuk kardélre. (Én mindig előre leirtom a hüllőket, hogy az xp az enyém legyen és Patty nehogy meghaljon. Smile ) A lényeg, hogy mikor ezzel a Gyík vezetővel is végzünk, kész a küldetés.

 

Nyugati parti kripta térképe

 

A Titán páncél egy darabja - A piece of the Titan Armour
A nagy vízesésnél, a nyugati parton lévő barlangban menjünk fel az ösvényen (sok a hullarabló), majd a hamubestia és a hullarabló után a bal oldalon lévő kőtömbről ugorjunk feljebb. Itt mindjárt 3 további hullarabló fogad minket. Semmisítsük meg a Kék mágikus burkot, majd ereszkedjünk alá a lejtőn. A beszakadt részt óvatosan ugorjuk át, mert a túloldalon lándzsás csapda fogad minket - ezért érdemesebb átlebegni ezek felett. A helyiségben két élőhalott gyík harcos fogad minket és középen egy csapóajtó. A jobb oldali helyiségben nem sok minden van, a bal oldali rácsot nyissuk fel (erre azonban csak akkor menjünk, ha az egész templomot fel akarjuk fedezni, mert itt nincs fontosabb dolgunk). Egyébként az egyszerűség kedvéért húzzuk meg a gyűrűt azon a falon, ahonnan érkeztünk, így a lándzsás csapdát kiiktattuk.
Innen lefelé vezet tovább az utunk, tehát a csapóajtón ugrunk le. Itt jobbra fogunk találni egy rácsot, innen vissza juthatunk a felettünk lévő helyiségbe. De most menjünk be a hatalmas terembe, ahol 4-5 brontok leirtása után szemügyre vehetjük a Térkép oszlopot. Máris jobb érzés. A csarnokból 3 járat nyílik még (azon kívül, ahonnan jöttünk). Az egyik ajtó nyitva van, kezdjük hát itt a dolgunkat. Menjünk be, a folyosón befordulva azonban álljunk meg. Vegyük elő a Lebegés varázslatunkat és repüljünk át a kettős lándzsás csapda felett. A túloldalon balra a kapcsolókarral kikapcsolhatjuk, jobbra pedig fordítsuk el a csörlőt. Ezzel felhúztuk a kőkaput (ha visszamegyünk a nagy terembe, láthatjuk, hogy a kőfal helyett már csak egy rács és mögötte egy másik kőfal látszik. A térkép szerint még 2 ilyen szerkezethez kell hozzáférnünk, hogy tovább tudjunk jutni a nagy teremből nyíló, hármas védelmű kapun!
Most a Térkép oszloppal szemközt törjük be a falat és nyomjuk meg a kapcsolót. Kinyílik a kapcsoló kamrától balra lévő ajtó. Mivel jelen pillanatban ez az útvonal még használhatatlan (felvonóhíd fent van!), nyomjuk meg még egyszer a kapcsológombot, s fáradjunk át a jobb oldali nyitott kőajtóhoz. Nyert! A folyosón jobbra hümmög egy élőhalott hamubestia, még eggyel jobbra pedig egy élőhalott harcos. Rajtuk átjutva forgassuk el a csörlőt. Ezzel a másik kőfalat is felnyitottuk. A folyosón induljunk el visszafelé, de amikor jobbra meglátjuk a felfelé vezető lépcsősort, azon menjünk fel. Itt egy bal oldalon nyitott falú kamrába jutunk. Menjünk a nyíláshoz, ahonnan rálátunk a felvonóhíd csörlőjére. Távolsági eszközzel (jelen esetben csak az íj működik!) indítsuk be, hogy a felvonóhíd használható legyen.
Most térjünk vissza a nagy terembe, nyomjuk meg kétszer a kapcsológombot. Menjünk át a hídon, forduljunk balra, megint balra, ugorjuk át a leszakadt részt, s innen egyenes út vezet az utolsó csörlőhöz, mely a második kaput, azaz a rácsot is felvonja.
Miután mindhárom csörlőnél tiszteletünket tettük, végre láthatjuk, merre vezet tovább az utunk. Menjünk fel a lépcsőn a két hamubestia kivégzése után, s a lépcsővel szemközti ládából rámoljunk ki mindent. Itt lesz a Titán számszeríj és - ami a lényeg - a Titán páncél láb- és karvértje. Ezzel a küldetés készen is van. Esetleg még kicaplathatunk Pattyvel dumcsizni egy kicsit, ne várjon minket hiába.

 

Eldricnek össze kell kovácsolnia a Titán Nagyúr páncélját - Eldric must reforge the Titan Lord Armour
Miután megszereztük a Titán Nagyúr páncéljának minden darabját, el kell mennünk Eldrichez. Beszélhetünk a sikeres küldetésről előbb Ursegornak is, de úgyis egy ősi mágiához értő emberhez fog küldeni minket. Tehát ugorjunk be Eldrichez, meséljük el neki, mi az ábra. Ő tüstént belemegy, hogy összekovácsolja nekünk a páncélt. Megint követnünk kell őt a szertartás elvégzésére alkalmas kegyhelyre, ahol összevarázsolja a hacukát. Megkapjuk, felvesszük, kész a küldetés. (Ne felejtsünk el minden más részt is magunkra pakolni: sisak, pajzs, kalapács - a Titánt csak ezzel tudjuk legyőzni! Bár a végső harc előtt automatikusan felrakja ránk a játék.)

 

Az okuláré - The ocular
Ezek után menjünk vissza az Arany kapuhoz, s láss csodát, Mendoza ott fog állni előtte. Kárörömmel újságolja majd nekünk, hogy a Titán elszabadult, és hamarosan kitör a csapdájából. Ezt mi ugye meg akarjuk akadályozni. Csakhogy a Mendoza által viselt okuláré nélkül állítólag nem fogjuk látni a Titánt. Tehát el kell vennünk Mendozától. Öljük meg őt és vegyük el tőle - a többi holmijával együtt, ami azért fontos, mert nála van Ursegor koponyája.

 

Az inkvizítor halott - The Inquisitor is dead! "LESZÁMOLÁS"
Ezt a küldetést konkrétan senkitől sem kapjuk. Valójában Ignatius mester már korábban kiadta, hogy állítsuk meg Mendozát, nehogy feláldozza az egész szigetet, így azzal, hogy végeztünk vele, senkit sem tudunk elkápráztatni. Ezzel eljött az utolsó feladatunk ideje!

 

Győzd le a Titánt! - Defeat the titan! "TITÁN NAGYÚR"
Eljött a végső harc ideje. A játék magától készít egy gyorsmentést a "boss harchoz". Egy rövid átvezető videó után lesz még egy lélegzetvételnyi időnk, hogy felkészüljünk a harcra. Ha először játsszuk, "forrón" ajánlott az Oktató szöveg bekapcsolása, hiszen az megmutatja nekünk, hogy a Titán különböző támadási módszerét hogyan védhetjük ki. Pl.: a sugár lövedékeket a pajzsunkkal verhetjük vissza, a folyamatos sugarat átugrani tudjuk, illetve ha a lábával dobbant, azt is átugorni tudjuk. Aztán figyelnünk kell a lábunk alá is, hiszen a villogó rúnák azt jelzik, hogy hamarosan azok a kövek el fognak tűnni! És ami a lényeg, hogy bizonyos időközönként a Tűz Titán elgyengül, térdre rogyik. Ekkor oda kell hozzá futni és lesújtani rá egyszer, majd vissza kell vonulni védekezni. Összesen hétszer kell őt így megütni, s azután síkos tenyérrel végre végignézhetjük kemény munkánk eredményét, ahogy a Titán újra fogságba esik.

 

Ezután már csak az epilógust kell végighallgatnunk...
---
Évszázadokon át az emberiség az Istenek szolgájaként élt.
Miután az Istenek távoztak, a Titánok felemelkedtek.
Az emberiségre halál vár.
De egy sziget túlélte.
Egy ember utat mutatott.
A remény tüze fellobbant. Az emberiség felemelkedett.

Patty: Akkor hát döntöttél?
Hős: Döntöttem.
Patty: És mi még mindig életben vagyunk. Bezártad a Titánt a hegy gyomrába?
Hős: Ezt a Titánt legalábbis. Odakint azonban még vannak más Titánok. De ezzel a páncéllal talán van esélyünk.
Patty: Megküzdesz velük? Egyedül?
Hős: Ha muszáj. Meg kell öket állítani. Ez az én döntésem. Hogy egyedül kell-e mennem? Az meg a tiéd...
---

...és játszhatunk újra! Smile

 

Jó szórakozást!

Ki olvas minket?

Oldalainkat 14 vendég és 0 tag böngészi