A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.

Gothicfan.hu

  • Gothic
  • Gothic 2
  • Gothic 2 Night of the Raven
  • Gothic 3
  • Gothic 3 Forsaken Gods
  • ArcaniA - Gothic 4
  • Risen
  • Risen2
  • Risen3

Ardea

Ardea térképe

 

Marc azt szeretné, hogy találd meg Severint és vidd vissza Ardeába. - Marc needs Severin back outskirts of Ardea.
Ezt a küldetést Marc adja, de ahhoz hogy megkaphassuk tőle, fondorlatosan kell előadnunk jöttünk okát. Ugyanis mikor megszólítjuk, megkérdezni, hogy miért jöttünk, azt kell válaszolni, hogy "Miért kérdezel ennyit?", majd azt, hogy "Mágikus dolgot" (NEM "varázstárgyat"!). Ekkor árulja el, hogy Severinnél van egy ilyen mágikus dolog, és kiadja az ukázt, hogy vigyük el Severint hozzá. Severint Ardea északi bejáratánál találjuk. Beszéljünk vele, kapni fogunk tőle egy ereklyét, utána vigyük őt Marchoz.

 

Sindri azt szeretné, hogy vedd meg a gyilkos varázstárgyat. - Sindri wants player to buy the killer artifact.
Ebben a küldetésben Sindritől meg kell vennünk egy ereklyét. Menjünk be Ardea északi bejáratánál. Előttünk van egy nagy ház, tőle követlen balra van még egy házikó, abban van Sindri. Elég idétlen, mert egy csomót kell vele dumálni, mire végre odaadja... Azt kell mondani neki, hogy "Most nem, mert küldetésben vagyok." Ezután lehet csak belőle kicsikarni, hogy eladja. (Ennyit arról, hogy "szeretné" eladni.)

 

Hildur azt szeretné, hogy szerezd meg a varázstárgyat egy erős szörnyekkel teli barlangból. - Hildur wants you to get the artifact from a cave full of strong beast
Ennél a küldetésnél Hildurnak el kell hozni egy ereklyét Vörösdokkból. Hildurt Ardea kovácsműhelyénél találjuk meg. Menjünk hát Vörösdokkba, menjünk a barlang rendszer aljára, és legalul, a volt kovácsműhelynél az asztalon van az ereklye. Fogjuk meg és vigyük Hildurhoz, s ő azt fogja mondani hogy tartsuk meg.

Tipp: a barlang déli kijárata felé az 1. csarnokban gólemek vannak, a 2. csarnokban pedig egy sárkány és csonti dögivel - aki szereti a kalandot...

 

Conz azt szeretné, hogy állítsd meg Asdist, aki a móka és a kaland kedvéért mindenkit párbajra hív - Conz wants palyer to stop Asdis who has been dueling with everyone...
Ezt a küldetést Conz adja. Elmeséli nekünk, hogy Asdis mindenkit párbajra hív és a mi feladatunk hogy megöljük őt. Menjünk beszéljünk Asdisal. Természetesen minket is párbajra hív, szúrjuk le és kész. Menjünk vissza Conzhos és megkapjuk tőle az ereklyét.

 

A játékos készen áll a Corrado elleni harcra - Player ready to fight with Corrado
Ezt a küldetést Corrado adja aki Ardea keleti kijáratától kb. 10 méterre van. Azt kéri tőlünk, álljunk ki ellene bunyózni és mi veszítsünk, mert be akar vágódni két lánynál, akik ott állnak mellette. Hogy hagyjuk-e magunkat megveretni vagy nem azt mindenki döntse el maga. A küldetés mindenképpen sikeres lesz. (Én nem hagytam magam). Kivéve akkor, ha miközben Corrado a földön hever, megszólítod az egyik lányt és közlöd vele, hogy legyőzted a barátját.

 

Győzd le a csínytevőket! - Defeat the pranksters
Ezt a küldetést Gustav adja, aki az ardeai világító torony tetején van. Az a dolgunk hogy öljük meg a kópékat. Őket a toronytól észak keltre találjuk meg úgy, hogy végig megyünk a fennsík peremén. Ott üldögélnek egy tábortűznél. (Az alapjátékban itt voltak a "Szárazföldi patkányok".)

 

Védd meg az orkokat a lovagoktól. - Protect the orcs from the paladins.
Ha Ardeától lemész a tengerpartra, akkor a halász kunyhóknál egy csoport ork fog ücsörögni. A vezetőjük Olis, beszélj vele. Ők tulajdonképpen meglepően békés orkok, nem szeretik a háborút. Azért is jöttek el a csatározásoktól ilyen messzire. De állandóan zaklatják őket a lovagok. Megkérnek minket, hogy segítsünk neki. Ha elvállaljuk a feladatot, azonnal megjelenik egy csapat lovag, akikkel rendesen végeznünk kell. És persze vigyázni kell arra, hogy ne bántsunk egy orkot sem, mert morcosak lesznek. Na, ha levágtuk a lovagokat, akkor beszéljünk megint Olisszal és jöhet a következő...

 

Védd meg az orkokat a lovagok csapataitól! - Protect the orcs from the troops of paladins!
Védd meg az orkokat a lovagok csapataitól! - Protect the orcs from the troops of paladins!
Védd meg az orkokat a lovagok csapataitól! - Protect the orcs from the troops of paladins!
Még háromszor zajlik le a lovagok támadása. A negyedik támadás leverése után Olis elégedett a segítségeddel. Kapsz tőle 1.000 aranyat pluszba az eddigiekhez és ezután tanít hacolni. (Orkölőt is lehet nála tanulni! Smile )

Öld meg az orkokat! - Kill the orcs
Vadász adja, aki Ardea és Montera között van. Senyved, mert nem tud vadászni normálisan az orkoktól, mert vagy elzavarják a zsákmányt, vagy elveszik tőle. Amint elvállaltuk a feladatot és vége a beszélgetésnek, megjelenik néhány ork. Öld meg őket, aztán beszélj a vadásszal. Ő ezután a vadászat minden csínját-bínját megtanítja nekünk.

Ki olvas minket?

Oldalainkat 22 vendég és 0 tag böngészi