A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.

Gothicfan.hu

  • Gothic
  • Gothic 2
  • Gothic 2 Night of the Raven
  • Gothic 3
  • Gothic 3 Forsaken Gods
  • ArcaniA - Gothic 4
  • Risen
  • Risen2
  • Risen3

Faring

Faring térképe

 

A feleség felajánlja a férje megölését. - Wife offers player to kill her husband.
Ezt a küldetést Lina adja. Őt Faring alsó falujában találjuk. Arra panaszkodik, hogy amíg a férje csak udvarolt neki, addig elhalmozta őt ékszerrel és mindenféle ajándékkal. Aztán hogy hozzáment, a világ legfukarabb embere vált belőle. Azt akarja, hogy öljük meg a férjét. A férjét Gellernek hívják, ő pedig fent van Faring várában. Ott ül a malomkő előtti padon, vagy a tűznél. Öljük meg őt, és kész is a küldi. VAGY beszéljünk vele és megkapjuk a következő küldit.

 

A férj felajánlja a felesége megölését. - Husband offers player to kill his wife.
Geller, a férj - aki e küldetés végén valóban igen fukarnak bizonyul - meg azért haragszik az asszonyra, mert a legjobb barátjával megcsalja. Ezért azt akarja, hogy öljük meg a feleségét és a szeretőjét. Döntsük el, melyik küldit választjuk: vagy Gellert öljük meg, vagy Linat. Csak az egyik küldetést csinálhatjuk meg. Ha úgy döntünk, Linat és a barátját öljük meg, akkor menjünk is Linahoz. Mikor megyünk le a faluba, pont szembe fog velünk jönni a barátja. A neve az hogy Harcos. Öljük meg őt is és Linat is és kész a küldetés. Menjünk vissza a pénzünkért.

 

A tolvaj információt szeretne a városi kereskedőkről. - Thief wants information about the merchants in the towns.
Ezt a küldetést a Tolvaj adja, aki a Faringba vezető híd előtt ül egy tábortűznél. Az a küldetésünk, hogy azokról a kereskedőkről, akikről azt gondoljuk, gazdagok, számoljunk be neki. Ha már minden városban voltunk és minden kereskedővel beszéltünk, s erről be is számolunk a fickónak, akkor lesz kész a küldetés.

 

Vidd el Khalif kulcsát Kendlnek - Bring Khalif's key to Kendl
No, hát amikor a szabadságodért való lótás-futás közepette Raik átküld Gothából Faringba, beszélned kell Kendllel. Kendl elég mohó, úgyhogy rögtön a tárgyra tér, hogy szedd össze neki a Faringban leledző öt kereskedő kulcsát, hogy azokat egy kulccsá egyesíthesse és azzal a kulccsal majd te kinyitsz neki egy hassziszin ládát és elhozod neki a benne található élőhalott sárkány csontokat. A helyét majd csak akkor árulja el, ha minden kulcsot megkapott. Te meg majd csak akkor árulod el, hogy miért jöttél hozzá, ha ő elárulta a láda helyét. Smile Ezek után elkezdi sorolni, hogy kiknek a kulcsait kell megszerezned. Elsőként Khalif kulcsát kéri, amit a legegyszerűbb összeszedni. Az alsó városban ácsorog Khalif az egyik házban, s amögött a ház mögött egy teknőben hever a kulcsa. A kulcsokat egyenként is elviheted Kendlnek, de egyszerre egyszerűbb lepasszolni őket.

 

Vidd el Khalil kulcsát Kendlnek - Bring Khalil's key to Kendl
Khalil eléggé tehetős kereskedő és nőkkel üzletel. Most is van vele három csinibaba, akiket a fogadó emeletén találsz. Khalil az egyikükre bízta a kulcsát, de maguktól ugye nem adnák oda, viszont mindhárom csajnak megvan a maga gyengesége. Kenl ad neked 15 mocsári kendert, ételt és piát, s ezekkel menj oda a nőkhöz. Beszélj Clorisszal, adj neki egy piát, s elárulja, nem nála van a kulcs. Beszélj Betsyvel, adj neki 15 mocsári kendert, mire kiböki, hogy őrá úgysem bíznának kulcsot, mert az eszét elszítta már. Marad a végére Jenell, az ő egyetlen baja, hogy mindig éhes. Viszont a kajcsi hatására simán odaadja neked Khalil kulcsát.

 

Vidd el Khadim kulcsát Kendlnek - Bring Khadim's key to Kendl
Khadim Kendl elmondása szerint nagyon ideges és félős kereskedő, így mindig őrök állnak az ajtaja előtt. A kulcsát saját maga őrzi, de nehéz lesz hozzá bejutni. Kendl direkt kiemeli, hogy ne verekedj az őrökkel, mert abból baj lesz. Ha odamész hozzájuk és megszólítanak, ne kekeckedj velük, hanem hívd fel a figyelmüket arra, hogy van két lány, akik kiszemelték őket. (ld. következő küldetés) Miután szereztél nőket, és leadod nekik a drótot, szépen elsétálnak a lányokkal és neked szabad bejárásod lesz Khadimhoz. Menj be, szólítsd meg és kérd el tőle a kulcsát. Ez is megvan.

 

Vigyél nőket Khadim őreinek - Bring women to Khadim's guards
Miután betetted az őröket, hogy van két nő, akik szeretnének velük nyolc szem közt szót váltani, kerítened is kell olyan hölgyeket, akik erre tényleg hajlandóak. Smile Menj fel a belső várba, fordul jobbra és az udvar túlsó végében a tűznél ül majd Floy és egy Lány2 nevű hölgyemény. Mondd nekik, hogy munkád van számukra. Vidd le őket az őrök elé és szólj nekik, hogy meghoztad az árut.

 

Vidd el Kazus kulcsát Kendlnek - Bring Kazus' key to Kendl
Ez egy érdekes feladat lesz. Amint Kenl elmeséli, hogy Kazusnak romokban a házassága és egy másik városban élő hölgynél keres vigaszt, megjelenik Faringban Isabelle. Kendl állítása szerint annyira szereti ezt az asszonyt, hogy rábízta a kulcsát, de a világért sem bánthatjuk a nőt, s még csak nem is tudhat arról, hogy elvettük tőle a kulcsot. Nos, amikor megszólítjuk Isabelle-t, váltunk vele pár szót, ő utána közli, hogy ki kell takarítania a házat. Betér a kovácsműhely melletti kicsiny lakba. Itt fogod megtalálni Kazus kulcsát a sütő mellett. Akkor vedd el, ha Isabelle nincs a házban, vagy ledől aludni (lopakodva).

 

Vidd el Khaif kulcsát Kendlnek - Bring Khaif's key to Kendl
Khaif nevű kereskedő ugyan nincs Faringban (én legalábbis nem találtam), de a kulcsát azért meg tudod szerezni. Ez a fickó azzal foglalkozik, hogy trollokat szelídít meg és képez ki őrzésre. Most éppen három ilyen biztonsági troll van a birtokában, akiket jól el kellett ugye rejteni, mert a városlakókat feszélyezi a trollok jelenléte (ki érti ezt?). Kendl látta, ahogy Khaif az egyik trolljával lenyelette a kulcsot. Menj le a város elé, és az ottani kis fás ligetben vágd le a három trollt, kutasd át őket. Az egyiknél ott lesz a kulcs. Ha minden kulcs megvan (a megszerzési sorrend mindegy!), akkor Kendl végre elárulja, hogy a láda a város alatti kis tárnában van (ahol a teleportkő is). A ládát nem tévesztheted össze: "Hassziszin láda". Szedd össze a cuccost és irány vissza Raik.

 

Vegyél piát Hubertus feleségének. - Buy booze for Hubertus' wife.
Hubertus felesége, miután elhoztad őt Faringba Vengardból, azt akarja, hogy vegyünk neki piát. 10 üveg pia kell neki és kész is a küldetés.

 

Hubertus felesége páncélt szeretne vásárolni. - Hubertus' wife wants to shop for armor.
Hubertus felesége azt akarja, hogy vegyünk neki egy nordmari páncélt. De nem akármilyen páncélt. Így az 1.0.89-es patch tájékán az ominózus páncél úgy néz ki, hogy nincs neve, nincs semmilyen védelme, 300 aranyba kerül és ha magára ölti az ember, akkor nem látszik. Ezt a páncélt lehet találni, illetve valószínűleg vásárolni (de nem tudom, melyik kereskedőnél). Semmilyen más páncél nem felel meg az ízlésének.

 

Hubertus felesége most már vissza szeretne térni Vengardba. - Hubertus's wife now wishes to go back to Vengard.
Vissza kell vinni a feleséget Hubertushoz Vengardba.

Ki olvas minket?

Oldalainkat 18 vendég és 0 tag böngészi