A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.

Gothicfan.hu

  • Gothic
  • Gothic 2
  • Gothic 2 Night of the Raven
  • Gothic 3
  • Gothic 3 Forsaken Gods
  • ArcaniA - Gothic 4
  • Risen
  • Risen2
  • Risen3

Háttértörténet

Klikk a nagyításhozIII. Rhobar és Myrtana emberei

Miután legyőzte Thorust és ork seregeit, III. Rhobar egy roppant nagyszabású terv kivitelezéséhez fog hozzá - Myrtana dicső Királyságának újraegyesítése a cél, mely valaha Myrtana, Nordmar, Varant és a Déli Szigetek provinciái felett uralkodott. Ezek a földek, melyek egykor békésen egyesültek Myrtana zászlaja alatt, elzárkóztak egymástól a sok éven át tartó kegyetlen testvér háborúk során. Ezt látva Rhobar, Myrtana királya elhatározta, hogy tennie kell valamit: erős hadsereget toborzott és véget vet a polgárháborúnak, amely már az egész kontinensen szétterjedt. Meghódítja és pacifikálja Nordmart, majd Varant következik. A háborúban kitűzött céljai tiszteletreméltóak - Rhobar háborúja visszaállítja a békét a legyőzöttek életében.

Klikk a nagyításhozAzonban Rhobar most hajókat építtet, hogy azok elszállítsák seregeit a Déli Szigetekre és felszabadítsa őket... de valami történik. Valami megváltoztatja őt az utazás során. Szelleme sötétségbe burkolózik, napról napra rosszabb állapotba kerül: Rhobar seregének katonái nyugtalan suttognak egymás közt, amikor Argaan közelében partot érnek, de Rhobar túl gyenge, hogy átvegye a vezetést... most két Tábornoka, Lee és Hagen Nagyúr vette át a parancsnokságot és meghódították a stratégiailag fontos Thornaria kikötővárost.

Rhobar pedig valahol a "melankólia" és a "halálvágy" közti állapotban, mozdulatlanul, közelebb az őrülethez, mint az értelemhez, ücsörög Thornaria kastélyának fából faragott Hercegi trónusán... és úgy tűnik, végképp képtelen királyságának kormányzására. Lee Tábornok és serege Setariff, Argaan keleti provinciájának királyi városa felé menetel; Hagen Nagyúr és Lovagjai a Thornaria Szoroson vágnak át, hogy elérjék Argaan nyugati provinciáit. De maga a Király egyre csak meredten bámul maga elé...

Klikk a nagyításhozA Névtelen Hős régi barátai

Egyszer régen Rhobar volt a Névtelen Hős - és társai, kikben sok éven át megbízott, Diego, Gorn, Milten és Lester csatlakoztak Myrtanára kiterjedő békehadjáratához. Csakhogy Rhobar egyetlen szót se szólt senkihez, mióta serege kikötött Argaanban... és nem sokkal ezután régi barátait fel nem fedett események következtében kihajították a Királyi udvartartásból.

A régi hősök azonban nyilván nem tűrnek el egy ilyen megaláztatást... és Diego hamarosan segíteni kezdi a helyieket (kicsempész nekik mindenfélét, amire szükségük van a myrtanai csatahajókról, melyek őt is idehozták a szigetre). Gorn, aki mindig is az egyértelmű parancsokhoz volt szokva, zsoldosként elszegődik Stewark bárójához. Milten talál egy hatalmas fát a sziget déli végében, mely mindhárom Isten jelét hordozza - és elindít egy multi-kulturális Mágia Rendet, ami békésen egyesíti a tűz, a víz és a fény három mágia iskoláját. Lester Miltennel indult útnak, de ő nem maradt ott a fánál a Tooshoo testvérekkel, inkább elrejtőzött a mocsarakban és egy remete egyszerű életét éli.

 

Eredeti történet: www.arcania-game.com

Fordította: Ardea

 

Ki olvas minket?

Oldalainkat 14 vendég és 0 tag böngészi