A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.

Gothicfan.hu

  • Gothic
  • Gothic 2
  • Gothic 2 Night of the Raven
  • Gothic 3
  • Gothic 3 Forsaken Gods
  • ArcaniA - Gothic 4
  • Risen
  • Risen2
  • Risen3

Térképgyűjtemény

Kalandozásaink során igen értékes segítséget nyújtanak a térképek, melynek alapján tájékozódhatunk akár Faranga szigetén, akár a szűkebb környezetekben. A játékban az "M" billentyű leütésével megjeleníthetjük ezeket a térképeket (nagy térkép és területi térkép), de semmi sem hasznosabb, mint az "L" billentyűvel előhívott Küldetésnapló, s a mellette megtekinthető Küldetés térkép! Ezen mindig megnézhetjük, hogy az előzetesen kiválasztott küldetéshez milyen helyszínek, személyek tartoznak.

A karftográfiai gyűjteménnyel szeretnénk további segítséget nyújtani a játékosoknak, hiszen itt minden térkép megtalálható, melyeken jelölésre kerültek az adott helyszínen fellelhető NPC-k és egyéb fontos tudnivalók.

A térképgyűjtemény nem helyettesíti a játékban található "Küldetés térképet", mivel általános információkat tartalmaz.

Faranga térképe - egyszerű változat Faranga szigete

Egyszerű térkép a szigetről. Egy ládában található az első emberlakta ház emeletén. A játék elején igen hasznos, de komolyabb útmutatást ne várj tőle.
 
Faranga térképe Faranga szigete

Kidolgozott térkép a szigetről. Megvehetjük Nelsontól, a térképésztől, vagy megkapjuk Finchertől, Don Esteban jobb kezétől. Ez a térkép elkísér minket utunk végéig, nagyon alapos és pontos.
 
Faranga térképe - 4. fejezet Faranga szigete

Ezen a térképen a 3. fejezettől megjelenő Gyík vezetők pontos helye és a 4. fejezetben felkeresendő Gyík főpapok kriptáinak helye került megjelölésre.
 
Kikötőváros térképe Kikötőváros

Kikötőváros térképe. Letotól kapjuk. Rendkívül pontos szerkesztésű. Még a Titán szoborból megmarad talapzatot is ábrázolja.
 
Bandita tábor térképe Bandita tábor

A Bandita tábor térképe. Dougtól, a vadásztól kapjuk. A Nagy mocsár elnagyolt, de használható térképe a Templom rommal és a mocsári tanyával.
 
Vulkán erőd térképe Vulkán erőd

A Vulkán erőd, vagyis a Monostor térképe. Kalibtól vagy Taylortól kapjuk. A Monostor kidolgozott térképe a föld alatti és rejtett helyiségekkel és folyosókkal.
 
Vulkán erőd térképe - 3. fejezet Vulkán erőd

Ezen a térképen a 3. fejezet elején kialakult helyzetből fakadó személyi változások, valamint a megkeresendő gyík harcosok pontos helye került megjelölésre.
 
Gyíkember börtön térképe Gyíkember börtön

A Gyíkember börtön, vagyis az észak-keleti templom térképe. A bejárattól jobbra az első helyiségben egy ládában található. Kissé elnagyolt, de használható térkép.
 
Keleti templom térképe Keleti templom

A Keleti templom térképe. Danilo, a harcosok vezetőjének holttestét átkutatva találjuk meg. Kissé elnagyolt és erősen hiányos, de használható térkép.
 
Gyíkember erőd térképe Gyíkember erőd

A Vulkán gyomrában álló Gyíkember erőd térképe. Egy vadász különítmény vezetőjénél találjuk meg a Keleti parton. Meglepően pontos térkép.
 
Vulkán barlang térképe Nagy vulkán barlang

A Nagy vulkán barlang térképe. A keleti bejáratnál egy csontvázat, vagy a nyugati bejáratnál egy holttestet átkutatva találhatjuk meg. Ábrázolása elnagyolt, de azért még használható.
 
Keleti vulkán barlang térképe Keleti vulkán barlang

A Keleti vulkán barlangban található gyík főpapi kripta térképe. Az előcsarnokban található Térkép oszlopról olvashatjuk le. Meglepően pontos térkép.
 
Nyugati parti kripta térképe Nyugati parti főpapi kripta

A nyugati parton, a Nagy vízesés mögött található gyík főpapi kripta térképe. A kripta központi csarnokában található Térkép oszlopról olvashatjuk le. Meglepően pontos térkép a kapukat működtető csörlők és a hármas védelmű kapu megjelölésével.

Ki olvas minket?

Oldalainkat 10 vendég és 0 tag böngészi