A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.

Gothicfan.hu

  • Gothic
  • Gothic 2
  • Gothic 2 Night of the Raven
  • Gothic 3
  • Gothic 3 Forsaken Gods
  • ArcaniA - Gothic 4
  • Risen
  • Risen2
  • Risen3

Risen összefoglaló

RisenAmit tudni lehet

A játék egy szigeten játszódik, mely a kb. sima G2 területének felel meg. A sziget különböző éghajlati területek foglal magában. A szigeten egy működő vulkán található, ami kitöréshez közeleg. "Tiltott Sziget" a sziget becsületes neve.

Bővebben...

Lények és lányok (?)

Hát, megkésve jelentkezek. Remélem a fejem attól még nem akarjátok levágni. Vagy egy ogre elé vetni engem. Bevezetésnek hadd mutassam a néhány bestiát, amiről némi infót és videót attak közre a készítők.
A fordítás rövidebb, tömörebb és lényegre törőbb, mint az eredeti szöveg.

Bővebben...

Risen újratöltve

Üdv ismét! Új hírek a Risen háza tájáról.
Mindenek előtt, ajánlom ezt a linket: Risen előzetes (angol). Itt közel 400 új kép van (volt, mert hogy azóta vagy 350-et töröltek! Sad ) a játékunkról. Magukért beszélnek.

Már volt említés hogy a Risen visszatér hangulatilag és ötletek terén is a nagy elődökhöz. Az első két Gothic részhez. Nos, eme elemeket fel is frissítették, így még valósabb világot kapunk. Bár az Ausztráloknál már most betiltották a játékot.

Bővebben...

Az expedíció megkezdődött

Miután a német fejlesztőcsapat, a Piranha Bytes otthagyta a JoWood-ot, egy új kiadó után kellett néznie a fejlesztőcsapatnak, és egy új cím után is mivel a Gothic jogai a volt kiadónál maradtak! Személyes véleményem szerint ez volt az évtized legjobb döntése.

Az új kiadó személyét a Deep Silver töltötte be, akik teljes szabadságot biztosítottak a csapatnak. Egy tipikus Gothic folytatást váró fanatikus (beleértve magamat is) kissé kétkedve tekinthetett eme produkcióra, mivel egy teljesen ismeretlen területen, és egy előzményeket nem ismert, új történetbe keveredünk bele.

Bővebben...

Risen játék bemutató

A kezdetek:
A Gothic sorozatot egyetlen RPG rajongónak se kell bemutatni a frenetikus első, és második rész után a harmadik rész ugyan némiképp csalódás volt (mondjuk ki: több bug volt benne, mint egy termeszvárban). A kiadó megsürgette a játék megjelenését, és így félkész, teszteletlen játék jött ki a piacra. Ez a fejlesztőket is felbosszantotta, így megváltak a JooWooD-tól, és most a Risennel próbálják visszaállítani a Gothic dicsőségét. Lássuk hogy sikerült:

Bővebben...

Ki olvas minket?

Oldalainkat 7 vendég és 0 tag böngészi