A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.

Gothicfan.hu

  • Gothic
  • Gothic 2
  • Gothic 2 Night of the Raven
  • Gothic 3
  • Gothic 3 Forsaken Gods
  • ArcaniA - Gothic 4
  • Risen
  • Risen2
  • Risen3

Varázstekercsek és használatuk

Varázstekercs írása Varázstekercsek írása

Ha megtanuljuk a tekercsek készítését, akkor bármilyen varázstekercset létrehozhatunk, persze csak akkor, ha rendelkezünk az előállításához szükséges eszközökkel, és ha rendelkezésünkre áll egy íróasztal. Az erősebb, magasabb szintű varázstekercsek készítéséhez NINCS szükség magasabb szintű tudásra, mint a Rúnák használata esetében.

Ezek az eszközök pedig: egy tollszár (ld. lejjebb), egy rúna, a szükséges alapanyagok és egy üres pergamen (ld. lejjebb), valamint az írás elvégzéséhez szükséges munkafelület, vagyis az íróasztal.

Bővebben...

A kristály mágia használata

A kristály mágiát csak a Rend harcosai és a Mágusok használhatják. Három típus létezik, mindháromnak megvannak a maga előnyei és hátrányai - bár ebből igen kevés van. Smile A kristály mágia jól kombinálható a távolsági, vagy akár a közelharci támadásokkal, illetve a mágiával.

A kristály mágia használatához elegendő az 1. szint is, de az igazán komoly sebzést - ami már területre is kiterjed! - magasabb szintű tudással érhetünk el, amely természetszerűleg nagyobb mennyiségű manát is igényel. Az alábbi felsorolásban az alap tudást és az alap tudással felhasznált mana mennyiséget jelöltük meg.

Bővebben...

Rúnák és használatuk

Csak a mélyen elkötelezett mágusok tudják használni a rúna mágiát, ami azt jelenti, hogy kizárólag a Mágusok használhatják ezeket (harcosok nem). Ahhoz, hogy pecséteket tudjunk használni magas szintű bölcsességre van szükségünk, amit könyvolvasással és kőtáblákkal is tudunk növelni.

A rúnák különböző tudásszintet igényelnek, a legmagasabb a 4. rúna pecsét, melyet csak a játék végére tudunk elsajátítani.

Bővebben...

Teleportkövek

Teleportkövek célterületeiA teleportkövek segítségével gyorsan tehetünk meg nagy távolságokat. A teleportkövek gyűjtése ténylegesen a második fejezettől kezdődik, egész pontosan azután, hogy az Észak-keleti templomból kiszabadítjuk Eldric druidát. Ezután a világot ellepik a gyíkemberek, s lépten nyomon gyík-párocskákba botlunk, akiknél többek közt teleportköveket is találhatunk. Lássuk most a teleportkövek listáját, hogy kitől kapjuk/szerezhetjük meg és hogy hová visz minket, ha használjuk.

 

Bővebben...

Ki olvas minket?

Oldalainkat 8 vendég és 0 tag böngészi