A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.

Gothicfan.hu

  • Gothic
  • Gothic 2
  • Gothic 2 Night of the Raven
  • Gothic 3
  • Gothic 3 Forsaken Gods
  • ArcaniA - Gothic 4
  • Risen
  • Risen2
  • Risen3

Bestiárium

Bestiák, kardélre velük!

Az előző részekből ismert szörnyek, és mágikus teremtmények nagy része helyet kapott a Gothic 4-ben is, így ismét kardélre hányhatjuk a földrablókat, vérlegyeket, vagy egy tűzgömbbel megsemmisíthetjük a gólemeket is. Persze várhatóak új lények is de, hogy mifélék azt nem tudni, lenne viszont egy tippem, hogy ismét visszatérnek a sárkányok.

Íme néhány kép azokról a lényekről, amelyekkel biztosan találkozunk majd a játékban.

 

Farkas Farkas

Általában falkákban vadásznak, szürke, barna, vagy fekete színűekkel találkozhatunk, erdőkben, vagy az erdő széleken fordulnak elő a legtöbbször, a vadászterületük is itt található. Főleg a náluk gyengébb prédákra támadnak, de az embereknek is nekitámadhatnak. Ha úgy érzik, hogy nem tudják széttépni az ellenfelüket akkor akár el is menekülhetnek!
 
Vakondpatkány Vakondpatkány

Ezeknek a lényeknek a testét nagyon rövid szőr borítsa, így tisztán lehet látni a bőrüket amely rózsaszínes árnyalatú. Meglehetősen gyáva állatok, csak akkor támadnak ha veszélyben érzik magukat, a hullákból előszeretettel lakmároznak.
 
Tárnarák Tárnarák

Rendkívül gyors támadásokra képesek, három pár lábuk van, amelyből az első párt fegyverként használja, háromféle tárnarákkal találkozhatunk: Dolgozó tárnarák, harcos tárnarák, királynő tárnarák.
 
Kőgólem Gólemek
A gólemek mágikus teremtmények, melyek a természet elemeiből állnak össze. Többfélével is találkozhatunk.
Kő gólem: Hegyvidéki területeken fordulnak elő.
Tűz gólem: Vulkánok közelében találkozhatunk vele.
Jég gólem: Csak havas-jeges vidékeken található meg.
Mocsári gólem: Mocsaras területeken fordul elő a legsűrűbben.
A gólemek közül néhányat csak bizonyos szent fegyverrel lehet elpusztítani.
Tűzgólem
 
Goblin Goblin

Kistermetű, zömök testalkatú humanoid lények. Meglehetősen mérsékelt az intelligenciájuk, de ettől függetlenül nagyon veszélyesek, fürgék, és agresszívek. Zöld, és fekete színben fordulnak elő, illetve a törzsfőnökök testét tetoválás díszíti.
 
Mocsári cápa Mocsári cápa

Körülbelül 3 méteresek féregszerű lények, a nevük is sugallja, legfőképpen mocsaras, és vizes területeken találkozhatunk majd velük.
 
Földrabló Földrabló

Nagy testű, növényevő rovar, csak akkor támadnak rá másokra ha veszélyesen megközelítik a területüket, vagy fenyegetve érzik magukat.
 
Vérlégy Vérlégy

Nagytestű repülő rovar, amelynek mérgező a fullánkja, leggyakrabban erdős, és mocsaras területen találkozhatunk vele. A mérge fontos adalék az alkímiában.
 
Dögevő Dögevő

Struccszerű madár, fürge, és agresszív, de nem túl erős, ragadozó, de inkább dögökkel táplálkozik. Ritkán kezd tőle erősebb ellenféllel, a réteken találkozhatunk vele a legsűrűbben.

 

Lesz még a játékban: Varán, tűzvarán, árnyékfutó, troll, hárpia, és az ork-ok visszatérnek, hogy milyen szerepet fognak betölteni még nem tudni.

 

Képeket összegyűjtögette és írta: Kronnas

 

Ki olvas minket?

Oldalainkat 14 vendég és 0 tag böngészi