A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.

Gothicfan.hu

  • Gothic
  • Gothic II
  • Gothic II Night of the Raven
  • Gothic 3
  • Gothic 3 Forsaken Gods
  • ArcaniA - Gothic 4
  • Risen
  • slider_risen2
  • slider_risen3

Hol van a Guru? (Where is the Guru?)

Az 1.7-es CP-nek köszönhetően a játék egy új, izgalmas küldetéssel gazdagodott, melynek során eldugottabb, vagy kevésbé rejtett helyen összesen négy ládát kell kinyitnunk és el kell jutnunk az "út végére".

Ez a leírás a ládák helyét, tartalmát és a ládák kinyitásának kellemes és kellemetlen következményeit hivatott részletezni.

Figyelem! A leírás spoiler, ha valaki maga kívánja megkeresni a ládákat, vagy nem akarja megtudni, milyen következményekkel jár a ládák kinyitása, NE OLVASSA EL!

 

1. Sérült láda

Helye: Varant legkisebb szigetének végében egy tábortűz mellett.
Tartalma: Bronz kulcs (Gurukulcs 1); Az első könyv - Nagyapa öröksége
Megjelenő lények: 1 goblin: A semmi vezetője.
Található tárgyak: random tölt be valamit (valakinél pl. TISZTA ércet adott... nálam csak 500 arany volt. Sad )

 

2. Kijavított láda

Helye: Braga és Ben Erai között a bal oldali sziklafalban lévő barlangban. Két ogre őrzi.
Tartalma: Ezüst kulcs (Gurukulcs 2); A második könyv - Nagyapa öröksége
Megjelenő lények: 3 goblin: Könyvölő, Fanatikus állat, Hajas.
Található tárgyak: Adanos könnye (növény, mely 1× 100%-ra tölti fel az Állóképességet, a Manát és az Életerőt); A szerencse pirula (tabletta, mely 1× 100%-ra tölti fel az Állóképességet, a Manát és az Életerőt, valamint maradandóan +1 ponttal növeli ugyanezen attribútumokat!)

 

3. Kijavított láda

Helye: Magasan a Silden fölött (a lázadó tábortól északra, a folyó melletti nordmari hágó mentén) lévő várromnál. Egy tucat ilyen-olyan erősített csontváz védi.
Tartalma: Arany kulcs (Gurukulcs 3); A harmadik könyv - Nagyapa öröksége
Megjelenő lények: 5 Schrat: Noném, A körökre osztott játék királya, Idő, Feketeleves, A tizedik ember.
Található tárgyak: Az életenergia szelleme (medál, mely +50 Életerőt ad), Innos vígasza (növény, mely 1× 100%-ra tölti fel az Állóképességet, a Manát és az Életerőt), Ujj rapírja (egykezes fegyver, 95-ös alapsebzéssel), Az áthatolás számszeríja (számszeríj 155-ös sebzéssel).

 

4. Kidekorált láda

Helye: Baldar sírjánál az árnyékfutó barlangja fölött. Feljutás: az árnyékfutó barlangjának bejáratától jobbra van egy nagy kő, arra fel, majd erről a kinyúló sziklára átugorni és onnan fel kell szökdécselni szépen. A láda a hasadék végében fog árválkodni.
Tartalma: A negyedik könyv - Nagyapa öröksége
Megjelenő lények: 8 Schrat: McAdam, Függő tábornok, Időnyerő, Isteni támogatás, Küldetésadó, Prémvadász, Titán, Dupla banda.
Található tárgyak: A sereg félelme (tekercs, mely területre ható félelem varázslatot indít el), Viharkupac fejsze (kétkezes fegyver [nehézfegyverek III.] 110-es alapsebzéssel), Bor (1× 1 Mana pontot pótol), Süti (1× 1 Életerő pontot pótol), Istenek nyugalma (maradandóan +10 ponttal növeli az Állóképességet, a Manát és az Életerőt!), Mesteri íj (Íj [íjászmester] 100-as sebzéssel), Beliar dühe (növény, mely 1× 100%-ra tölti fel az Állóképessét, a Manát és az Életerőt), Ismeretlen teleport (tekercs, melynek célpontja ismeretlen).

 

A küldetés megoldása pedig:
Használd fel az Ismeretlen teleport tekercset. Ez elvisz téged a sildeni nagy vízesésekhez egy olyan helyre, ahová nem lehet feljutni más módon. Itt a tűznél ücsörög: a Guru. Öld meg a druidát, de nem lesz nála semmi igazán extra cucc. A kalandnak sajnos ezzel vége is van.

 

Írta: Ardea

A leírás elkészítésében nagy segítségemre volt krashmorra, aki - tudomásom szerint - elsőként fedezte fel a "negyedik" ládát, amiért minden elismerésem! Smile

Ki olvas minket?

Oldalainkat 21 vendég és 0 tag böngészi